"vakmanschap onderscheidt zich"

Nout Classic Cars B.V.
Watertoren 14 
3247 CL  DIRKSLAND 
Tel: +31 (0)6 54 65 68 99
info@noutclassiccars.nl
Bezoek showroom alleen op afspraak

Wij zoeken klassiekers en oldtimers! Ook consignatieverkoop.

Nout Classic Cars B.V.

ALVIS TD21 DHC 1961

Wat een bijzondere auto is deze Alvis TD21! Er zijn niet heel veel Engelse klassieke cabrio’s die vier volwassenen met bagage meenemen, maar deze auto doet dat echt in stijl.

Chassisnummer 26517 werd door de Londense Alvis agent Brookland Motors afgeleverd in maart 1961 aan Mr. J.H. Johnston uit Londen. In 1995 werd de auto aangeboden bij Red Triangle voor een complete body-off restauratie. Tijdens deze restauratie werd tevens een geheel aluminium body geplaatst met de dubbele koplampen van de TE21. Tevens werd de besturing omgebouwd naar links gestuurd. Foto’s van deze restauratie en de rekeningen van de aluminium body zijn aanwezig. De toenmalig eigenaar was Dhr. Fenwick, senior vice president van veilinghuis Sotheby’s.

Sinds 2008 is deze Alvis in Belgische handen van dezelfde eigenaar welke hem regelmatig heeft gebruikt voor tourralley’s. De algehele conditie is perfect. Lakwerk, interieur, chroom en techniek verkeren in topconditie en de auto rijdt zeer indrukwekkend. Bijgevoegd wordt een klein dossier met restauratiefoto’s.

Prijs: op aanvraag

U kunt de foto’s vergroten door ze aan te klikken.

© Copyright 2015 Nout Classic Cars. Deze site wordt gehost door Digiad Webdesign en Hosting.
Alle foto's, logo's en tekst op deze website zijn eigendom van Nout Classic Cars B.V. en kopiëren en/of verspreiden is strafbaar! Privacyverklaring klik hier